2 Ağustos 2012 Perşembe

Sedan Otel

Tesis Hakkında...
Hisarönü köyünün sakin bir köşesinde, köy merkezine 10 dakikalık bir yürüyüş ile ulaşılabilecek konumda, çam ormanlarının çevrelediği, harika manzaralarla süslü bir tabiatın ortasındadır. Hisarönü'ndeki barlar, disko ve restoranlar çok yakın, Ölüdeniz ise dolmuş ile sadece birkaç dakikalık mesafededir. Atmosferi dostça, sıcak ve rahattır. Geniş yüzme havuzunda aynı zamanda çocuklar için bir bölüm ayrılmış, ve etrafı güneşlenmeniz için şezlonglarla çevrilidir. Gerekli tüm detaylar dikkatle düşünülmüş ve servis standardı yüksek tutulmuştur. Yemekler, üstü kapalı terasta, havuz manzarasıyla, açık büfe olarak sunulur, ve içecek ve fastfood türleri havuz barda tüm gün hizmetinizdedir. Rengarenk çiçeklerle süslü çimenlerle kaplı bahçemizde çocukların rahatça oynayabilmeleri için çocuk oyun alanı mevcuttur. Odalarda klima, duş-tuvalet, 24 saat sıcak su, güvenlik kasaları, saç kurutma makinesi, oda servisi, çamaşır servisi, televizyon, telefon ve balkon vardır.
Konum
Hisarönü Mevkii, Denize 2,5 Km Mesafede. Otel Seden, Fethiye'yi dünyaca ünlü Ölüdeniz'e bağlayan karayolu üzerinde, Hisarönü köyünde, dolmuşla Fethiye'ye 15, Ölüdeniz'e 5 dakika uzaklıktadır. Hisarönü, Ölüdeniz mevkiinde barların, disko ve gece klüplerinin, restoranların ve diğer eğlence yerlerinin toplu halde bulunduğu köye verilen addır. Ölüdeniz, su kayağı, sörf, kano ve hatta 1950 metre yükseklikteki Babadağ'ın zirvesinden paraşütle atlama gibi çok çeşitli sporların yapılabildiği dünyaca ünlü bir plajdır.
Oda Özellikleri
Standart Oda : Duş,Merkezi klima,Saç kurutma makinesi,Telefon,Televizyon,Zemin halı
Aile Odası : Duş,Özel Bahçe,Telefon,Televizyon
Aktiviteler
Otelimizde konaklarken, aynı zamanda 12 Adalar tekne turları, Pamukkale, Dalyan, Saklıkent, Kaya Köyü gibi çeşitli turlara katılmanız mümkündür. Bunların yanısıra, yürüyüş, kano, bisiklet, at biniciliği vs. turların da çeşitli acentalar tarafından yapıldığını hatırlatmak isteriz. Otelimiz personeli, size bu turlara katılma konusunda yardımcı olacaklardır.
Plaj
Yüzme Havuzu, Denize 2,5 Km Mesafede (Plaja Ücretsiz Servis Mevcuttur)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder